تحلیل مالی دانشجویان دانشگاه علوم اقتصادی

این وبلاگ توسط جمعی از دانشجویان مدیریت مالی دانشگاه علوم اقتصادی به عنوان پروژه ی کلاسی درس اصول مدیرت مالی2 اداره میشود.
این صفحه به صورت روزانه اپدیت میشود و مطالب آن شامل خلاصه ی روزنامه های اقتصادی و بورسی موجود من باب نگاهی کلی به موقعیت کلان اقتصادی و وضعیت موجود صنایع مختلف و همچنین گزارش های سایت کدال حول صنایع منتخب میباشد.

اخبار اقتصادی ساختمان 94/12/16

يكشنبه, ۱۶ اسفند ۱۳۹۴، ۰۹:۳۵ ب.ظ | | ۰ نظر

رییس انبوه سازان


وام ۱۶۰ میلیونی خرید مسکن یک مُسکن است

رئیس انبوه‌سازان مسکن و ساختمان تهران با بیان اینکه اعطای گواهی کیفیت به واحدهای مسکونی با مشارکت دانشگاه خواجه‌نصیر آغاز می‌شود، گفت: با این اقدام سرعت فروش واحدهای مسکونی بالا می‌رود. به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس، حسن محتشم امروز در نشست خبری گفت: انجمن انبوه سازان با استفاده از شاخص‌های تعریف شده برای بالا رفتن کیفیت ساخت و ساز و با همکاری شرکت‌ها مطرح و دانشگاه خواجه‌نصیر قصد دارد پروژه‌ها و سازنده‌هایی که تمایل دارند از فیلتر عبور کنند و از لحاظ کیفیت و ساخت و ساز خود را با شاخص‌هایی که تعریف می‌شود، تطبیق دهند گواهینامه کیفیت اخذ شود.
وی با اشاره به اینکه سازنده‌ها با دریافت این گواهینامه می‌توانند اطمینان خاطر به خریدار بدهند که سرعت فروش واحدهای خود افزایش دهند، گفت: این گواهی اجباری نیست، بلکه هر سازنده‌ای می‌تواند برای پروژه خود این گواهی را بگیرد که حسن آن این است که متقاضیان با اطمینان خاطر می‌توانند اقدام به خرید مسکن کنند. بنابراین با این گواهینامه می‌توان طول عمر ساختمان‌ها که در تهران حدود 30 سال است، به عددی بالاتر برود و به کشورهای پیشرفته نزدیک شود.



مشکلات پرداخت وام ۱۶۰میلیونی مسکن

 این وام نیاز به سپرده گذاری ۸۰ میلیون تومانی دارد و مخصوص خانه اولی ها است، ضمن آنکه تا زمانیکه دوره انتظار وام به سر نیاید وارد بازار نمی شود. وی با بیان اینکه بنابراین وام ۱۶۰ میلیون تومانی شامل همه نمی شود، افزود: مشکل دیگری که این وام دارد، این است که برخی شعب بانک مسکن این وام را برای خانه هایی با قیمت کمتر از ۲۰۰ میلیون تومان پرداخت نمی کنن؛ در واقع بانک قیمت خانه را به نرخ امروز محاسبه می‌کند اما برای بازپرداخت اصل و سود وام را در نظر می گیرد و اگر اصل و سود بیشتر از قیمت فعلی خانه شود، وام را نمی پردازد. محتشم با بیان اینکه باید تدابیر جداگانه ای برای بخش مسکن اندیشیده شود، افزود: دولت باید با استفاده از راهکارهای صندوق توسعه ملی و یا ۱۳۰۰ میلیارد تومان یارانه ای که بابت مابه التفاوت سود وام بافت های فرسوده اختصاص یافته است، بخش مسکن را از رکود خارج کند.
وی با بیان اینکه تجربه موفقی که در سال های گذشته بوده، پرداخت ۷۰ درصد از قیمت مسکن از سوی بانک های خصوصی است، گفت: بازار مسکن تااوایل تابستان سال آینده هم تغییری نمی کند اما در تابستان ممکن است به دلیل فصل نقل و انتقالات تغییراتی داشته باشد اما چشمگیر نیست.


بازار رهن و اجاره مسکن در کدام مناطق تهران داغ‌تر است؟


اقتصاد > مسکن - اقتصاد نیوز نوشت:منطقه پنج با سهم 14.5 درصد بیشترین و منطقه 22 با سهم 1.2 درصد کمترین میزان معاملات از رهن و اجاره مسکن شهر تهران را به خود اختصاص دادند
با نگاهی به آمارهای موجود در رابطه با بازار مسکن پاییز 1394 در شهر تهران که توسط مرکز آمار ایران منتشر شد، مشاهده می‌شود که منطقه پنج با 14.5 درصد بیشترین سهم از میزان معاملات رهن و اجاره مسکن در شهر تهران را به خود اختصاص داده است، بعد از منطقه پنج، منطقه دو با 10.7 درصد بیشترین سهم را داراست.
اما منطقه 22 با 1.2 درصد کمترین سهم از معاملات رهن و اجاره مسکن را دارد.



گروه 2


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی