تحلیل مالی دانشجویان دانشگاه علوم اقتصادی

این وبلاگ توسط جمعی از دانشجویان مدیریت مالی دانشگاه علوم اقتصادی به عنوان پروژه ی کلاسی درس اصول مدیرت مالی2 اداره میشود.
این صفحه به صورت روزانه اپدیت میشود و مطالب آن شامل خلاصه ی روزنامه های اقتصادی و بورسی موجود من باب نگاهی کلی به موقعیت کلان اقتصادی و وضعیت موجود صنایع مختلف و همچنین گزارش های سایت کدال حول صنایع منتخب میباشد.

خلاصه وتحلیل اخبار اقتصادی شانزدهم اسفند

يكشنبه, ۱۶ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۲۸ ب.ظ | | ۰ نظر

وضعیت منابع ارزی خوب است

وزیراقتصاد با بیان اینکه پیش بینی می‌شود بار دیگر سطح فروش روزانه نفت ایران به زودی به سطح دو میلیون بشکه بازگردد،گفت: اولویت اقتصادی سال ۹۵ بهبود محیط کسب وکار و جذب سرمایه خارجی خواهد بود.بهبود محیط کسب و کار و جذب سرمایه خارجی به منظور دستیابی به رشد اقتصادی ۸ درصدی در سال آینده دنبال می شود.به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، طیب نیا با اشاره به پشت سر گذاشتن سالی بسیار مهم و حساس در اقتصاد کشور اظهارداشت: سال ۹۴ سال بسیار مهم و حساسی در اقتصاد ایران بود و با وجود سقوط بی سابقه قیمت نفت و کاهش درآمدهای ارزی کشور، دستاوردهای خوبی در اقتصاد کشور به دست آمد.
وی از افزایش ضریب مقاومت اقتصاد ایران در برابر فشارها به عنوان یکی از عوامل موفقیت کشورمان در دستیابی به توافق هسته ای یاد کرد و افزود: طی دو سال گذشته دو تکانه شدید تحریم ها و همزمان سقوط قیمت نفت اقتصاد ایران را تحت تاثیر قرار داد، اما دولت با مدیریت مناسب توانست کشتی اقتصاد کشور را از تبعات سنگین این دو تکانه عبور دهد.
 پیش بینی می شود بار دیگر سطح فروش نفت ایران به زودی به سطح دو میلیون بشکه در روز بازگردد و این در حالی است که بانک مرکزی نیز از نظر اعتبار بین المللی و منابع ارزی در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان، دستیابی به رشد ۸ درصدی را یک الزام برای اقتصاد ایران برشمرد و افزود: کشورهای بزرگ دنیا خطوط اعتباری مناسبی در اختیار ایران قرار داده اند که حاکی از علاقمندی اقتصادی های بزرگ به توسعه روابط اقتصادی و تجاری با ایران است.
وی، توافق برای افتتاح خط اعتباری ۱۰ میلیارد دلاری از سوی ژاپن و خط اعتباری ۵ میلیارد یورویی از سوی دولت کره جنوبی برای توسعه روابط اقتصادی و تجاری با ایران را نشان دهنده وجود ظرفیت های بزرگ در اقتصاد ایران دانست و افزود: باید از فرصت کنونی برای اصلاح ساختار اقتصاد ایران استفاده کنیم و از اشتباهاتی که در گذشته در اقتصاد کشورمان شده است، درس بگیریم.
طیب نیا با اشاره به اعلام آمادگی صدها شرکت ژاپنی و صدها شرکت اروپایی برای حضور در بازار ایران برای تولید محصولات مختلف از جمله خودرو، هواپیما و سایر بخش ها گفت: باید این فرصت را غنیمت بشماریم و با بهبود محیط کسب و کار در جذب منابع و سرمایه های خارجی تلاش کنیم.

صنعت خودرو

تولید رنو در ایران چهار برابر میشود

رنو و پژو دو شریک قدیمی خودروسازان ایران هستند که پس از برداشته شدن تحریم‌های بین‌المللی مذاکره با شرکای فرانسوی جدی‌تر شد و قرارداد همکاری این شرکت با شریک قدیمی خود یعنی ایران خودرو امضا شد و مذاکره سایپا با رنو ادامه دارد.به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تعادل ، پیمان کارگر مدیرعامل رنو پارس و مدیر منطقه خاورمیانه رنو و قائم‌مقام منطقه‌یی رنو در هند، آفریقا و خاورمیانه نیز در پاسخ به این سوال که شرایط نسبت به همکاری‌های گذشته چه تغییری کرده است،  گفت: شرایط و فضای جدید بسیار مثبت است. طبق قوانینی که وزارت صنعت برای خودروسازان خارجی قرار داده، باید سرمایه‌گذاری و سپس داخلی‌سازی کنند و تکنولوژی روز را در ایران ارائه دهند؛ مثلا از قطعه‌سازان ایرانی استفاده کنند. رنو از این مساله خوشحال است به این دلیل که در سال‌های گذشته تنها رنو بود که توانست سرمایه‌گذاری کند و جوینت ونچر تشکیل دهد . پس از برجام با عقد قراردادها ، فروش دو شرکت رنو و پژو افزایش یافته و سود آنها افزایش میابد .

تولیدهزار خودرو جدید با برند ایران

معاون وزیر صنعت در امور صنایع و اقتصادی با اشاره به برنامه زمان‌بندی تولید پژو ۲۰۶ و پژو ۲۰۷ با مشخصات فعلی تا ۳ سال آینده، گفت: ایران‌ خودرو ۳۰۰ هزار دستگاه محصول جدید با برند خود بر روی پلت‌فرم پژو تولید خواهد وی تصریح کرد: در این شرکت جدید، هر کدام از طرفین سهم ۵۰ درصدی دارند و هر اقداماتی که در این شرکت انجام می‌شود، مستقل از ایران خودرو و پژو خواهد بود و در واقع به نام شرکت مشترک ثبت می‌شود وی ادامه داد: در اولین اقدام شرکت مشترک، یک پلت فرم تعریف شده که سه محصول بر روی آن تولید خواهد شد و برای سال اول و بخشی از سال دوم فعالیت شرکت، این سه محصول توسط شرکت جوینت ونچر تولید خواهند شد.تأمین قطعات، گریدبندی قطعات، زمان‌بندی تأمین قطعه، موضوع تأمین قطعات برای شبکه در هر کدام از بخش‌های صادرات، بازاریابی، مواد تولید و سایر مسایل توسط شرکت مشترک تعریف خواهد شد. وی با بیان اینکه هیچ‌گاه شرکت مشترکی به صورت جوینت ونچر بین خودروسازان ایرانی و خارجی تعریف نشده بود، گفت: حتی در همکاری رنو و خودروسازان ایرانی نیز این مسئله شکل نگرفت، در قرارداد رنو نیز یک شرکت به نام رنو پارس تشکیل شد که ۲۶ درصد سهام آن به ایران خودرو، ۲۶ درصد به سایپا و بقیه آن به رنو اختصاص داشت که فقط تأمین قطعات تندر ۹۰ را در شبکه رنو انجام دهد. وظیفه آن شرکت فقط تأمین قطعات بود، ولی شرکت مشترک پژو و ایران خودرو وظیفه‌اش تولید خودرو است که در فاز اول، این تولیددور سایت‌های ایران خودرو انجام می‌شود.


نود درصد خودرو ها به اینترنت وصل میشوند

تا چهار سال آینده یعنی ۲۰۲۰ میلادی تعداد خودروهای مجهز به اینترنت ۸۰ درصد افزایش می‌یابد.

 اولین همایش خدمات دستگاه به دستگاه و اینترنت اشیاء امروز با همت اپراتور دوم ارتباطی کشور و حضور نمایندگانی از بخش‌های مختلف صنعت جهت آشنایی با M2M در محل کتابخانه ملی ایران برگزار شد.
در این همایش یک روزه که با رویکرد فرهنگ‌سازی و بازاریابی برگزار شد، تعداد دستگاه‌های متصل به اینترنت در حال حاضر 20 میلیارد و به عبارتی هفت برابر جمعیت کره زمین تخمین زده شد؛ مسئولان راهکارهای سازمانی ایرانسل گزارشی از آمارهای ارائه شده در ارتباط با روند توسعه خدمات M2M ارائه دادند و گفتند که براساس آمارها تا سال 2008 میلادی تعداد دستگاه‌های متصل به اینترنت از جمعیت کل جهان بیشتر شد.
آنها باز هم با تکیه بر آمار پیش‌بینی کردند که تا سال 2020 تعداد دستگاه‌های هوشمند متصل به شبکه بالغ بر 50 میلیارد شود؛ همچنین تعداد خودروهای مجهز به اینترنت که تا سال 2012 تنها 10 درصد بود تا سال 2020 به 90 درصد افزایش خواهد یافت.
گروه4

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی