تحلیل مالی دانشجویان دانشگاه علوم اقتصادی

این وبلاگ توسط جمعی از دانشجویان مدیریت مالی دانشگاه علوم اقتصادی به عنوان پروژه ی کلاسی درس اصول مدیرت مالی2 اداره میشود.
این صفحه به صورت روزانه اپدیت میشود و مطالب آن شامل خلاصه ی روزنامه های اقتصادی و بورسی موجود من باب نگاهی کلی به موقعیت کلان اقتصادی و وضعیت موجود صنایع مختلف و همچنین گزارش های سایت کدال حول صنایع منتخب میباشد.

اخبار بازار سیمان 18 فروردین

چهارشنبه, ۱۸ فروردين ۱۳۹۵، ۱۲:۰۴ ب.ظ | | ۰ نظر

به زودی کاغذ مورد مصرف پاکت‌های سیمان در داخل کشور تولید خواهد شد||


مدیرعامل کارخانه چوب و کاغذ مازندران با اشاره به راه‌اندازی خط سوم تولید کاغذ در این کارخانه از برنامه‌ریزی برای تولید کاغذ سنگ کرافت و راه‌اندازی بخش DIP خبر داد.

به گزارش سیمان خبر ابوالفضل روغنی گلپایگانی، مدیرعامل کارخانه چوب و کاغذ مازندران با اشاره به برنامه‌های این کارخانه در سال جدید گفت: سال گذشته اصلاً سال خوبی برای تولید نبود و عمده شرکت‌ها به مرحله زیان‌دهی رسیدند، اما امیدوارم بعد از ماجرای برجام، سال 95 سال خوبی از نظر اقتصادی باشد.

وی ادامه داد: کارخانه چوب و کاغذ مازندران دو برنامه برای سال 95 دارد. در سال گذشته این کارخانه بخش
OCC یا بازیافت کاغذ‌ را راه‌اندازی کرد. در سال جدید بنا داریم که خط سوم را به اتمام برسانیم. در مذاکراتی که در اتریش داشتیم از شرکت‌های اروپایی قول گرفتیم که در این زمینه به ما کمک کنند.

روغنی در توضیح بیشتر در این رابطه گفت: صنعت کاغذسازی به سمت بازیافت مواد حرکت می‌کند؛ یعنی مواد بازیافتی به چرخه تولید وارد و سپس تبدیل به محصول جدید می‌شود. با راه‌اندازی بخش
OCC در کارخانه چوب و کاغذ مازندران کاغذهای بسته‌بندی و قهوه‌ای در چرخه تولید به کاغذهای جدید تبدیل می‌‌شود.

وی همچنین از زمینه‌چینی برای راه‌‌اندازی بخش
DIP در کارخانه برای سال 95 خبر داد و یادآور شد: در DIP ما کاغذهای سفید مانند کتاب‌های درسی، روزنامه‌ها و ... را که در بازار مصرف بالایی نیز دارند، طی فرایندی به خمیر سفید تبدیل می‌کنیم که این خمیر می‌تواند مجدداً به کاغذ سفید تبدیل شود و مورد استفاده بازار در زمینه کاغذ سفید مانند کاغذ تحریر، روزنامه و ... قرار گیرد.

مدیرعامل کارخانه چوب و کاغذ مازندران با بیان اینکه تولید این محصول برای اولین‌بار در کشور انجام می‌شود، به زمان راه‌اندازی این بخش اشاره کرد و افزود: نمی‌توانیم به صورت قطعی از راه‌اندازی آن در سال جدید نظر بدهیم، اما بنا داریم که امسال زمینه‌های لازم برای راه‌اندازی این بخش در کارخانه را آغاز کنیم که اگر با سرعت پیش برود، افتتاح آن به سال آینده خواهد افتاد. شروع و راه‌اندازی این خط یک پروسه 16 ماهه نیاز دارد. ما برای راه‌اندازی این بخش هم با شرکت‌های اروپایی مذاکره کردیم و بخشی از آن را نیز با کمک متخصصان داخلی انجام خواهیم داد.

به گفته روغنی؛ راه‌اندازی بخش
DIP ما را از واردات بخش قابل توجهی از کاغذ سفید، بی‌نیاز می‌کند. با راه‌اندازی این بخش هم می‌توان از طبیعت محافظت و هم از خروج ارز برای خرید کاغذ سفید جلوگیری کرد. با راه‌اندازی بخش OCC نیز بخش وسیعی از نیاز کشور در خمیر قهوه‌ای و چوب را توانسته‌ایم برطرف کنیم. ضمن اینکه با راه‌اندازی این بخش توانسته‌ایم خدمت بزرگی به منابع طبیعی کشور کنیم.

وی با بیان اینکه بنا داریم در سال 95 خط سوم کارخانه را نیز راه‌اندازی کنیم، به جزئیات آن اشاره کرد و یادآور شد: خط سوم به تولید مقواهای پشت طوسی تبدیل می‌شود که الان در سطح وسیعی به کشور وارد می‌شود. همیچنین بنا داریم که تولید کاغذ سنگ‌کرافت، کاغذی مورد مصرف پاکت‌های سیمان است، نیز در این بخش راه‌اندازی شود. تاکنون این دسته از کاغذها در کشور تولید نمی‌شد و همه آنها وارداتی بود. با راه‌اندازی این بخش، می‌توان نیاز صد در صدی کشور را تأمین کرد./نقل از تسنیم

فزایش 20 درصدی سود خالص سیمان تهران در نخستین پیش بینی درآمد هر سهم||


شرکت سیمان تهران نخستین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 30 اسفند ماه 95 را نسبت به سال مالی قبل افزایشی پیش بینی کرد.

به گزارش سیمان خبر و به نقل از سنا، شرکت سیمان تهران در نخستین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 30 اسفند ماه 95 را با سرمایه یک هزار و 750 میلیارد ریال و بصورت حسابرسی شده مبلغ 241 ریال اعلام کرد.

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 95 در مقایسه با سال مالی قبل شامل؛ افزایش 31 درصدی فروش خالص و درآمد ارایه خدمات، افزایش 24 درصدی بهای تمام شده کالای فروش رفته و خدمات ارایه شده، افزایش 91 درصدی سود ناخالص، افزایش 112 درصدی سود عملیاتی و افزایش 20 درصدی سود خالص است.

بر اساس این گزارش،"ستران" پیش بینی کرد در سال مالی 95 معادل دو هزار و 543 میلیارد و 274 میلیون ریال درآمد حاصل از فروش خالص و ارایه خدمات کسب کند و پس از کسر بهای تمام شده کالای فروش رفته از آن پیش بینی سود ناخالص آن مبلغ 382 میلیارد و 649 میلیون ریال اعلام شد.

از سود ناخالص دوره نیز هزینه های اداری، عمومی و فروش کسر و درآمدهای عملیاتی به آن اضافه شد و سود عملیاتی دوره به مبلغ 378 میلیارد و 27 میلیون ریال رسید.

از سود عملیاتی دوره نیز هزینه های مالی و مالیات کسر شد و با افزوده شدن درآمدهای غیر عملیاتی به آن سود خالص دوره به مبلغ 421 میلیارد و 169 میلیون ریال محاسبه شد و بر این اساس مبلغ 241 ریال بعنوان سود خالص هر سهم در نظر گرفته شد و مبلغ 192 ریال نیز بعنوان سود سهام پیشنهادی هر سهم پیش بینی شد.

شرکت دلایل این تغییرات را افزایش 10 درصد نرخ فروش در بودجه سال 95 نسبت به آخرین نرخ مصوب تعیین شده از سوی هیات مدیره شرکت، افزایش مقدار 560 هزار تن تولید انواع محصولات سیمان نسبت به سال قبل در دوره آتی اعلام کرد و افزود؛ با توجه به افزایش 18 درصدی هزینه های پرسنلی نسبت به سال قبل و پیش بینی کاهش 140 نفر در نهایت منجر به افزایش 3 درصدی هزینه های پرسنلی در سال 95 شده است.

در آمدهای غیرعملیاتی در سال 94 در کل مربوط به سود شرکت برق و انرژی پیوندگستر پارس، فروش سهام سیمان بجنورد، فروش اموال، قطعات، ضایعات و همچنین سود حاصل از سپرده های بانکی که بیش از 90 درصد آن تا انتشار صورتهای مالی محقق شده است.




گروه 5

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی