اخبار ساختمانی 24 فروردین
ساخت مسکن مهر در بیابان سرمایه را هدر داد
دﺑﻴﺮ ﻛﺎﻧﻮن ﺳﺮاﺳﺮی اﻧﺒﻮه ﺳﺎزان ﻣﺴﻜﻦ و ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن اﻳﺮان گفت: ساخت پروژه های مسکن مهر در بیابان دور از شهرها و یا در شهرهای جدید، سرمایه های ملی را هدر داد.
«فرشید پورحاجت» افزود: مسکن مهر مشکلات و هزینه های زیادی را به مردم تحمیل کرد، زیرا این پروژه ها بدون کار کارشناسی آغاز شد و با فرهنگ و اقلیم مردم همخوانی نداشت.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، وی گفت: مردم از این پروژه ها استقبال نکردند و تاکنون بسیاری نتوانستند خود را برای زندگی در این پروژه ها وفق دهند.
دﺑﻴﺮ ﻛﺎﻧﻮن ﺳﺮاﺳﺮی اﻧﺒﻮه ﺳﺎزان ﻣﺴﻜﻦ و ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن اﻳﺮان با بیان اینکه برای سکونت در یک منطقه تامین خدمات زیربنایی و روبنایی بسیار ضروری است گفت: علاوه بر ضرورت تامین خدمات زیربنایی و روبنایی، ایجاد اشتغال برای مردم در این مناطق اهمیت زیادی دارد تا انگیزه لازم برای سکونت در این پروژه ها برای شان فراهم شود.
وی تاکید کرد: تجربه احداث مسکن مهر در مناطق مختلف نشان داد که مردم مکان یابی نامناسب این پروژه ها را به درستی تشخیص داده اند و حاضر به زندگی در بیابان نیستند. مسکن مهر بدون برنامه ریزی مناسب در سطح کشور اجرا شد
رهبر معظم انقلاب 200 میلیون ریال به بنیاد مسکن انقلاب اهدا کردند
همزمان با ایام سالروز صدور فرمان امام خمینی(ره) مبنی بر افتتاح حساب ۱۰۰، رهبر معظم انقلاب اسلامی ۲۰۰ میلیون ریال به این حساب جهت کمک به مسکن محرومین اهدا کردند.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، همزمان با ایام سالروز صدور فرمان امام خمینی(ره) مبنی بر افتتاح حساب ۱۰۰ جهت کمک به مسکن محرومین و تشکیل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال جهت واریز به حساب ۱۰۰ امام متعلق به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اهداء کردند.
حضرت آیت الله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۸ در پیامی تأکید کرده بودند: لازم است حساب ۱۰۰ که شرف انتساب به اسم مبارک حضرت امام قدس سره را داشته است و منشأ خیرات و برکات برای مردم فقیر و محروم بوده همچنان باقی باشد و مردم مؤمن و باگذشت به وسیله آن برای مسکن محرومین انفاق کنند
درخواندهها در نظام مهندسی چه میکنند؟
عضو اسبق هیات رییسه سازمان نظام مهندسی با بیان اینکه مافیای قدرت در سازمان نظام مهندسی، پروندههای بزرگ را تنها در اختیار شرکتهای پدرخوانده قرار میدهند گفت: اعتراض شهرداری ناشی از معطل ماندن تعیین مهندس ناظر در نظام مهندسی است که باعث میشود شهرداری به پول خود نرسد.
احمدرضا سرحدی اظهار کرد: از سال 92 تا مهرماه 94 که انتخابات سازمان نظام مهندسی انجام شد بنا به گفتهی معاون وزیر راه شهرسازی از 20 میلیون متر مربع ساخت و ساز که در سطح استان تهران انجام شد 10 میلیون متر به حدود 20 شرکت داده شد که ما آنها را شرکتهای پدرخوانده میدانیم. این در حالی است که 1200 شرکت ساختمانی در استان وجود دارد.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، وی افزود: شهرداری روی این مسائل دست گذاشت و ارجاع پروندهها به نظام مهندسی را با این بهانه لغو کرد. البته در زمانی که کار دست خود شهرداری بود نیز این کارها را صورت میدادند اما الان بهانه دارند. با این حال به اعتقاد من شهرداری اعتراضی به اقدامات سازمان نظام مهندسی ندارد و فقط به طولانی شدن تعیین مهندس ناظر معترض است؛ چرا که معطل ماندن پروندهها باعث میشود شهرداری به درآمد عوارض ساختمانی نرسد.
سرحدی مدعی شد: اما علت طولانی شدن تعیین مهندس ناظر در سازمان نظام مهندسی این است که با اقداماتی مافیایی، فرمولها را دستکاری میکنند تا شرکت مدنظر خودشان بالا بیاید. اینجاست که منافع شهرداری با نظام مهندسی به هم میخورد. نظام مهندسی 3 میلیون متر مربع کار را پشت فیلترها نگه داشته بود؛ در حالی که شهرداری میتوانست عوارض آن را بگیرد که بالغ بر دهها میلیارد تومان میشد. بنابراین در اقدامی غیرمنتظره اقدام به لغو تفاهمنامه با سازمان نظام مهندسی کرد.
سرحدی ادامه داد: با یک فرمول مندرآوردی که با هیچ منطقی قابل شناخت نیست و شفافیت ندارد طوری طراحی میکنند که کارهای 200- 300 هزار متری که حق نظارتش 10-20 میلیارد تومان میشود به دست شرکتهای پدرخوانده برسد. اینها حدود 20 شرکت هستند که منسوبین، وابستگان یا دوستان افرادی خاص هستند.
گروه 2
- ۹۵/۰۱/۲۴