تحلیل مالی دانشجویان دانشگاه علوم اقتصادی

این وبلاگ توسط جمعی از دانشجویان مدیریت مالی دانشگاه علوم اقتصادی به عنوان پروژه ی کلاسی درس اصول مدیرت مالی2 اداره میشود.
این صفحه به صورت روزانه اپدیت میشود و مطالب آن شامل خلاصه ی روزنامه های اقتصادی و بورسی موجود من باب نگاهی کلی به موقعیت کلان اقتصادی و وضعیت موجود صنایع مختلف و همچنین گزارش های سایت کدال حول صنایع منتخب میباشد.

اخبار سیمان مورخ 28 فروردین

شنبه, ۲۸ فروردين ۱۳۹۵، ۰۸:۳۹ ب.ظ | | ۰ نظر


اختصاص مبلغ 502 ریال سود به ازای هر سهم سیمان مازندران در سال 94


شرکت سیمان مازندران در دوره 12 ماهه منتهی به 29 اسفند ماه 94 مبلغ 502 ریال سود به ازای هر سهم خود اختصاص داد.

به گزارش سیمان خبر شرکت سیمان مازندران با انتشار صورت‌های مالی سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه 94 بصورت حسابرسی نشده اعلام کرد این شرکت با سرمایه 273 میلیارد و 996 میلیون ریال معادل یک هزار و 311 میلیارد و 149 میلیون ریال درآمد حاصل از فروش خالص داشت که نسبت به دوره مشابه سال قبل معادل 43 درصد کاهش داشته است.

از درآمد این شرکت، بهای تمام شده کالای فروش رفته کسر شد و سود ناخالص دوره به مبلغ 362 میلیارد و 440 میلیون ریال رسید که سود ناخالص این دوره نیز نسبت به سال مالی 93 کاهش 64 درصدی را نشان می دهد.

گفتنی است با کسر هزینه های اداری، عمومی و هزینه های عملیاتی از سود ناخالص دوره، مبلغ 226 میلیارد و 856 میلیون ریال سود عملیاتی دوره محاسبه شد که سود عملیاتی نسبت به دوره مشابه سال قبل کاهش 71 درصدی داشته است.

از سود عملیاتی دوره نیز هزینه های مالی کسر و پس از افزوده شدن درآمدهای غیر عملیاتی به آن سود خالص سال مالی 94 به مبلغ 137 میلیارد و 592 میلیون ریال رسید و بر این اساس مبلغ 502 ریال سود به ازای هر سهم اختصاص داده شد.

شایان ذکر است سود خالص این شرکت در سال گذشته نسبت به دوره مشابه سال مالی قبل، معادل 80 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

با افزوده شدن سود انباشته ابتدای سال به سود خالص دوره در نهایت مبلغ 850 میلیارد و 865 میلیون ریال سود انباشته پایان دوره در حسابهای این شرکت منظور شد.
نقل از سنا


ظرفیت تولید محصول سیمان مازندران تحسین‌برانگیز است



به گزارش سیمان خبر و به نقل از مهر استاندار ایسیکول با اشاره به ظرفیت تولید روزانه هفت هزار و ۳۰۰ تن کلینکر وهشت هزار تن سیمان از کارخانه سیمان مازندران، حجم بالای تولیدات در کارخانه سیمان را تحسین‌برانگیز دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، اکی بایف اسخت شامگاه پنجشنبه در بازدید از کارخانه سیمان مازندران در شهرستان نکا، اظهار داشت: ظرفیت‌های اقتصادی و صنعتی بسیاری در این استان موجود است که باید به‌خوبی مورداستفاده و در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به وجه تشابه استان مازندران با استان ایسیکول در قرقیزستان افزود: خوشبختانه این استان با برخورداری از ظرفیت‌های جغرافیایی، کشاورزی و صنعتی شباهت بسیاری با استان ایسیکول قرقیزستان دارد که می‌تواند در پیشرفت و توسعه مناسبات تجاری و صادرات اقدام شود.

استاندار ایسیکول بابیان اینکه حضورشان در کارخانه سیمان مازندران با برنامه قبلی انجام‌شده است تصریح کرد: طبق بازدیدهای اخیر که از این استان صورت گرفته بود اطلاع و آگاهی بیشتر از تولیدات کارخانه سیمان مازندران و نتیجه رضایت‌بخش از این بازدیدها ازجمله اهداف مهم سفر هیئت اقتصادی قرقیزستان به این شهرستان است.

اکی بایف حجم بالای تولیدات کارخانه سیمان مازندران را تحسین‌برانگیز دانست و بیان داشت: ظرفیت تولید بسیار بالای این کارخانه در چنین منطقه‌ای برایمان بسیار جالب بود که امیدواریم در آینده همکاری مثمر الثمری باهم داشته باشیم.

به گفته استاندار قرقیزستان با توجه به دستاوردهای اطلاعاتی که از این سفر داشتیم مسائل اکولوژیکی و زیست محیط کارخانه سیمان مازندران را هم در دستور کارمان قرار می‌دهیم چراکه در اجرای پروژهٔ مشترک در جمهوری و استان خودمان با مشکلات زیست‌محیطی مواجه نشویم.

بازدید از معدن سنگ‌آهک، سنگ‌شکن کارخانه سیمان مازندران و شرکت تولیدی ساریه شمال ازجمله برنامه‌های سفر استاندار ایسیکول و هیئت اقتصادی قرقیزستان به شهرستان نکا بود.

صادرات 30 میلیون دلاری سیمان از آذربایجان غربی در سالی که گذشت


بیش از 30 میلیون دلار سیمان پارسال از آذربایجان غربی به خارج از کشور صادر شده است.

به گزارش سیمان خبر ، معاون صنعت سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی به خبرنگار واحد مرکزی خبر در مهاباد گفت: سه واحدتولیدی در شهرهای ارومیه،خوی و بوکان سالانه 4 میلیون و 370 هزارتن سیمان خاکستری و یک واحد در ارومیه 150 هزارتن سیمان سفید در تولید می کنند.
معصوم علی اکبری افزود: سالانه 68 میلیون تن سیمان در کشور تولید می شود که از این میزان 6،5 درصد مربوط به استان آذربایجانغربی است و از لحاظ تولید این استان رتبه پنجم کشور را داراست.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی با اشاره به اینکه از 75 واحد تولید سیمان درکشورچهار واحد با مزیت صادرات در این استان قرار دارند گفت، 20 تا 30 درصد تولید کارخانه های سیمان آذربایجانغربی سالانه به کشور های آذربایجان ، گرجستان و عراق صادر می شود.
پارسال حدود 700 هزار تن سیمان از آذربایجانغربی به ارزش 35 میلون دلار به خارج از کشور صادر شده است.


افزایش ۲۰درصدی قیمت مصالح ساختمانی در مشهد


رئیس اتحادیه فروشندگان مصالح ساختمانی مشهد از افزایش ۲۰درصدی قیمت مصالح ساختمانی نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش سیمان خبر و به نقل از روابط عمومی مجمع امور صنفی توزیعی و خدماتی مشهد، محمد وکیلی گفت: افزایش ۲۰درصدی قیمت ها مربوط به مصالح ساختمانی تولید داخل از قبیل سیمان سیاه، سیمان سفید، خاک گچ، گچ سفید و آجر است که این افزایش قیمت در مصالح ساختمانی وارداتی بالاتر است.
وکیلی با اشاره به صادرات سیمان سیاه و سیمان سفید استان به خارج از کشور اظهار داشت: قیمت سیمان سیاه و سیمان سفید به دلیل تعدد کارخانجات تولیدکننده در استان و افزایش حجم تولید، حالت رقابتی پیدا کرده و در مقایسه با سایر مصالح ساختمانی در سال جاری دارای ثبات بیشتری بوده است./این مطلب در روزنامه خراسان چاپ شده است.

تولید و عرضه 6 محصول با کیفیت سیمانی در سال 95

نجفی گفت:سیمان خزر تولید و عرضه همزمان 6 نوع محصول سیمانی با کیفیت به مقدار 840 هزار تن در سال جدید را برنامه‌ریزی کرده است.

به گزارش سیمان خبر منصور نجفی، مدیرعامل و عضو هیات مدیره سیمان خزر در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا،اظهار کرد: سیمان خزر قدمت 30 ساله در استان گیلان دارد که دارای ظرفیت تولید یک میلیون و 200 هزار تن کلینکر و یک میلیون و 400 هزار تن سیمان در سال می‌باشد.

وی با بیان اینکه امکانات سخت افزاری و نرم افزاری ارزشمندی در سیمان خزر وجود دارد، افزود: سیمان خزر با بهره‌گیری از تکنولوژی روز دنیا و همچنین ماشین آلاتی از کمپانی‌های معروف آلمان و دانمارک به عنوان یک بنیه اقتصادی در استان مشغول به فعالیت است.

مدیرعامل سیمان خزر گفت: به علت ورود سرمایه‌های انسانی متخصص و ارزشمند، مهم‌ترین اولویتی که در سال 95 در دستورکار قرار گرفته است، تنوع در تولید محصولات و ارتقای کیفیت می‌باشد؛ با توجه به امکانات موجود، تولید و عرضه همزمان 6 نوع محصول سیمانی با کیفیت به مقدار 840 هزار تن در سال جدید برنامه‌ریزی شده است.

مهندس نجفی ادامه داد: با ارتقای کیفیت و حذف نوسانات کلینکر و همچنین به کارگیری اتوماسیون قوی و آنلاین، امکان کنترل کیفیت در خط تولید فراهم شده است و همین اقدام باعث شد ما برای سال 95، صادرات 150 هزار تن کلینکر و سیمان را برنامه‌ریزی نماییم.

وی اضافه کرد: امسال تاکنون قرارداد اولین محموله صادراتی 10 هزار تن کلینکر به کشورهای آذربایجان و روسیه منعقد شده است که ظرف هفته آینده عملیاتی می‌گردد.

عضو هیات مدیره سیمان خزر با بیان اینکه افزایش تولید و فروش 56 درصدی محصولات سیمان خزر را نسبت به سال گذشته برنامه‌ریزی کرده‌ایم، یادآور شد: طی جلسات جداگانه‌ای که با مهندس شعبان‌پور، معاون عمرانی استانداری گیلان و مهندس منتظری، رئیس صنعت معدن استان گیلان و مهندس شادمند، رئیس انجمن بتن گیلان و مهندس نعیمی مدیرکل گمرک استان گیلان برگزار گردید، مباحثی در خصوص صادرات، سیمان و کلینکر به روسیه و آذربایجان مباحثی مطرح شد و امیدواریم با تکیه بر نیروی انسانی متخصص و تولید داخل بتوانیم در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام برداریم.

گروه 5


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی