تحلیل مالی دانشجویان دانشگاه علوم اقتصادی

این وبلاگ توسط جمعی از دانشجویان مدیریت مالی دانشگاه علوم اقتصادی به عنوان پروژه ی کلاسی درس اصول مدیرت مالی2 اداره میشود.
این صفحه به صورت روزانه اپدیت میشود و مطالب آن شامل خلاصه ی روزنامه های اقتصادی و بورسی موجود من باب نگاهی کلی به موقعیت کلان اقتصادی و وضعیت موجود صنایع مختلف و همچنین گزارش های سایت کدال حول صنایع منتخب میباشد.

اخبار صنعت سیمان پنج اردیبهشت

يكشنبه, ۵ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۰:۳۵ ب.ظ | | ۰ نظر


÷

تاریخ و اقتصاد: اعلام نرخ انواع سیمان در سال 1346||


امروز 5 اردیبهشت سال 1346 سازمان مرکزی شرکت‌های وابسته به وزارت اقتصاد با صدور اطلاعیه‌ای رسمی در مطبوعات نرخ انواع سیمان کارخانجات را به این شرح اعلام کرد.

پیرو آگهی‌های قبلی به اطلاع کلیه مصرف‌کنندگان سیمان در استان‌های آذربایجان، گیلان و مازندران می‌رساند که سیمان از مرغوب‌ترین نوع پرتلند به اندازه کافی برای تحویل به موقع به مصرف‌کنندگان تهیه و آماده فروش است و متقاضیان می‌توانند سیمان مورد احتیاج خود را با قیمت‌های زیر از انبارهای سازمان مرکزی شرکت‌ها در مراکز زیر تهیه نمایند:
1- جلفا- هر تن- 1600 ریال،
2- تبریز- هر تن 1750 ریال،
3- شرفخانه هر تن- 1790 ریال،
4- قزوین- هر تن- 1680 ریال،
5- رشت- هر تن- 1680 ریال،
6- بندر پهلوی- هر تن 1650 ریال،
7- بندر نوشهر- هر تن 1650 ریال و
8- تهران- هر تن 1600 ریال.

کمبود سیمان در گناباد موجب توقف ساخت و ساز شده است!||


به گزارش سیمان خبر همزمان با ابلاغ طرح تفصیلی شهر گناباد و رونق ساخت و سازها در این شهر که مدت ها به دلیل نبود طرح تفصیلی راکد مانده بود سیمان در این شهرستان کیمیا شد به طوری که شهروندان برای تهیه حتی چند پاکت سیمان باید مدام به نمایندگی های فروش مراجعه کنند و چه بسا با دستان خالی به خانه بر می گردند. یکی از شهروندان گنابادی در این باره به خبرنگار روزنامه خراسان گفت: بعد از مدتها بلاتکلیفی در زمینه ساخت سرپناه به دلیل نبود طرح تفصیلی و مشکلات صدور پروانه بالاخره با ابلاغ طرح تفصیلی شهر گناباد، شروع به کار کردم ولی متاسفانه کمبود سیمان باعث توقف پروژه شد.

مهدی عبدی افزود: اکنون زمان مناسبی برای ساخت و ساز است چرا که مردم می توانند به دلیل تعطیلی مدارس از وجود فرزندان خود استفاده کنند و از پرداخت هزینه کارگر فارغ شوند

به گزارش سیمان خبر و به نقل از روزنامه خراسان شهروند دیگری در این باره گفت: با استفاده از قرض اقدام به خرید آهن برای ساخت سرپناه کردم ولی اکنون که زمان مناسبی برای کار است متاسفانه نبود سیمان کارم را متوقف کرده است. حسن علی حسینی ادامه داد:چگونه می توان انتظار مقاوم سازی منازل را داشت در حالیکه مصالح ساختمانی از جمله آهن گران و سیمان هم کیمیا شده است؟

وی ادامه داد: برای تهیه ٢٠٠ کیلو سیمان به شهر همجوار گناباد ( خضری) رفتم و ضمن پرداخت کرایه، قیمت تمام شده همین مقدار سیمان تا انتقال به محل کار سه برابر شد. جمعی از متقاضیان سیمان نیز در گناباد گفتند: این مشکل در مواردی موجب تعطیلی فعالیتهای ساختمانی از جمله احداث و تعمیر واحدهای مسکونی شده است. یکی دیگر از شهروندان گنابادی گفت: روزانه به محل توزیع سیمان مراجعه می کنم ولی از سیمان خبری نیست.

عباس قاینی افزود: فصل کار و اجرای طرحهای عمرانی و خانه سازی در منطقه گناباد ، تابستان است و اگر چنانچه نتوانیم این امر را انجام دهیم در دیگر فصول با مشکلات بیشتری روبرو خواهیم شد.احمد رضایی اظهار داشت: علاوه بر مشکل تهیه سیمان، گرانی بیش از حد دیگر مصالح ساختمانی از جمله آهن و آلومینیوم برای مردم مشکل ساز شده است. یک عامل فروش و عضو تعاونی مصالح فروشان گنابادهم به خبرنگار ما گفت: با توجه به اینکه فاصله ما تا کارخانه سیمان بسیار اندک است چرا باید در شهری که رو به ترقی و عمران و آبادی است کمبود سیمان را شاهد باشیم. آخوندی ادامه داد: آیا توسعه و آبادانی شهر بدون ساخت و ساز و کم کردن سهمیه سیمان این شهرستان میسر خواهد بود پس کجایند کسانی که دم از عمران و آبادانی می زنند، چرا از حق مردم محروم این شهرستان دفاع نمی کنند.

عضو تعاونی مصالح فروشان گناباد گفت: مسئولان بگویند سیمان بر چه اساسی سهمیه بندی می شود و چرا انبارهای سیمان شهرهای مجاور مملو از سیمان است ولی در شهر رو به توسعه ای مثل گناباد سیمان یافت نمی شود. آخوندی گفت: اتحادیه صنف مصالح فروشان ایثار گناباد که بالغ بر ١٢ عضو دارد ماهانه ٣٥ تن سهمیه داشت ولی آنرا به ٢٥ تن کاهش داد ند واکنون به هر عضو در ٢ هفته یک بونکر سیمان تحویل داده می شود وی ادامه داد: با دو بونکر سیمان علاوه بر اینکه نیاز مشتریان برآورده نمی شود پرداخت هزینه هایی همچون مالیات و دستمزد کارگر و پرداخت اقساط وام برای ما بسیار سخت شده است.

آخوندی افزود: ما شرمنده متقاضیان سیمان هستیم چرا که باید ساعتها و روزها در انتظار بمانند. یکی از فروشندگان سیمان در گناباد نیز به خبرنگارما گفت: در حال حاضر روزانه حدود ٢٣ تن سیمان برای مصارف عمرانی مردم به این شهرستان تحویل داده می شود در صورتیکه نیاز روزانه آن حدود ٢٥٠ تن می باشد. علی محمد میری افزود: نیاز گناباد به سیمان در سه ماه تابستان بین پنج تا شش هزار تن در ماه است ولی در حال حاضر حدود یک پنجم آن تحویل می شود. وی اضافه کرد: اجرای طرح نظام مهندسی در مناطق شهری و روستایی، پرداخت تسهیلات ارزان قیمت نوسازی بافت فرسوده روستاها و مناطق شهری از سوی بنیاد مسکن و هجوم مردم برای دریافت این تسهیلات و احداث خانه های مقاوم در برابر حوادث باعث شده تهیه سیمان برای بسیاری از متقاضیان مشکل شود.

معاون شهردار گناباد نیز گفت: کمبود شدید سیمان در این شهر باعث رکود در اجرای طرح های عمرانی شده است. مهندس شکرا... طلایی افزود: استاندار خراسان رضوی سهمیه سیمان این نهاد برای طرحهای عمرانی را ١٨٠ تن در ماه اعلام کرده است در صورتی که در حال حاضر حدود ٥٠ تن یعنی کمتر از یک سوم آن تحویل می شود وی بیان کرد: با توجه به اینکه اکثر طرح ها و پروژه های عمران شهری باید در این فصل به سرانجام برسد، برای تامین سیمان باید چاره اندیشی شود.

مدیر تنها کارخانه تولید بتن گناباد هم گفت: این واحد تولیدی نیاز به حدود ٤٥٠ تن سیمان در ماه دارد ولی بعد از تلاش های فراوان اکنون حدود ٢٠٠ تن سیمان تحویل می شود. حسین سرشار قیمت سیمان در بازار آزاد را ٢٠ تا ٣٠ درصد گرانتر از نرخ های مصوب عنوان کرد که این امر در افزایش قیمت بتن آماده تاثیر دارد



اختصاص 83 میلیون دلار به طرح های سیمانی در خراسان شمالی||


از محل حساب ذخیره ارزی ٨٣ میلیون دلار به سه طرح سیمان در خراسان شمالی اختصاص یافت.

به گزارش سیمان خبر و به نقل از روزنامه خراسان ٨٣ میلیون دلار از محل حساب ذخیره ارزی به ٣ طرح سیمان در خراسان شمالی اختصاص یافت.

رئیس سازمان صنایع و معادن خراسان شمالی در نخستین نشست مطبوعاتی خود که به مناسبت هفته صنعت و معدن برگزار شد با بیان مطلب فوق گفت: ٢٨٢/٥٣١/٢٩، ٦٧٥/٢٤٩/٣٢ و ٨٢٠/٩٧٥/٢٠ دلار از محل حساب ذخیره ارزی به ترتیب برای احداث کارخانه های سیمان در شهرستان های مانه وسملقان، اسفراین و توسعه سیمان بجنورد اختصاص یافت.

مهندس محمد اسماعیل پور با بیان اینکه هیچگونه محدودیتی برای متقاضیان صنایع جهت استفاده از صندوق ذخیره ارزی وجود ندارد؛ گفت: باید دارندگان موافقت اصولی تلاش کنند تا زمینه دریافت اعتبار از صندوق ذخیره ارزی را برای خود فراهم نمایند.

وی با بیان اینکه محصولات تولیدی مجتمع پتروشیمی خراسان، تولیدات واحد آلومینای جاجرم، محصولات تولیدی واحدهای مجتمع ریخته گری و لوله گستر اسفراین، قند شیروان، سیمان بجنورد و تولیدات پودر میکرونیزه بازیت استان، از توان رقابتی بالایی برخوردارند، وجود این کارخانه ها را از جمله پتانسیل های بالقوه صنعت و معدن در استان برشمرد.
رئیس سازمان صنایع و معادن خراسان شمالی وضعیت رقابت را در شرایط کنونی استان خوب توصیف نمود و ابراز امیدواری کرد با رعایت استانداردهای کیفی محصولات تولیدی، واحدهای صنعتی زمینه بهتری را برای رقابت فراهم کنند.

یش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 شرکت سیمان کارون ||


به گزارش سیمان خبر پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 9 ماهه (حسابرسی نشده) شرکت سیمان کارون اعلام شد.

بر اساس این اطلاعیه شرکت سیمان کارون با نماد "سکارون"، با سرمایه 208.833 میلیون ریال ، پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 9 ماهه، مبلغ 44 میلیارد و 93 میلیون ریال سود خالص محاسبه و بر این اساس مبلغ 211 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات به ازای هر سهم برآورد کرده است.






گروه5

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی